Haemme betonipumppuauton kuljettajaa

Haemme Betset-yhtiöihin kokenutta ja ammattitaitoista BETONIPUMPPUAUTONKULJETTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Betonipumppuautonkuljettajana pääset ajamaan uutta ja modernia kalustoa pääsäätöisesti pääkaupunkiseudulla ja vastaat betonin pumppauksesta erilaisilla rakennustyömailla. Lisäksi tehtäviin voi kuulua myös muita töitä valmisbetoniasemalla ja kuljetuksessa.

Edellytämme sinulta:

  • vähintään 5 vuoden kokemusta betonipumppuauton ajamisesta
  • C-ajokorttia (eduksi yhdistelmäajokortti) sekä Työturvallisuuskorttia
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja itsenäistä työotetta
  • vastuullisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
  • eduksi kuljettajan ammattipätevyys ja Tieturva-todistus

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työaika on liukuva. Työskentelemme joustavasti työtilanteen mukaan.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Henkilöstöetuina muun muassa mobiiliset henkilöstöedut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 32 Betset-yhtiöiden valmisbetonimyynnistä sekä kuljetus-ja pumppausliiketoiminnasta vastaava johtaja Jari Tast (p. 040 3434 395) arkisin työaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Betonipumppuautonkuljettaja” 16. elokuuta 2020 mennessä. Aloitamme työhaastattelut viikolla 32 ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, kun olemme löytäneet sopivan henkilön tehtävään.