Haemme KUNNOSSAPITOASENTAJIA

Haemme vakituiseen työsuhteeseen KUNNOSSAPITOASENTAJIA toimipaikkoihimme Nurmijärvelle, Vierumäelle, Mikkeliin, Nummelaan, Turkuun, Paraisille ja Hämeenlinnaan.

Toivomme matkustusvalmiutta muihin toimipaikkoihin tilanteen ja tarpeen mukaan, joten kerrothan hakemuksessani pystytkö työskentelemään muissa toimipaikoissa ja missä. Komennuspäiviltä maksamme työehtosopimuksen mukaisesti korvaukset matkatunneilta, päivärahat ja kilometrit sekä järjestämme majoituksen yön yli reissuilta.

Kunnossapitoasentajana työtehtäviisi kuuluvat mekaanisen kunnossapidon asennukset ja huollot sekä toimintahäiriöiden vianetsintä ja korjaustyöt. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on kokemusta teollisuuden koneista ja laitteista.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ammatillinen koulutus (esimerkiksi kunnossapito- / kone- / metallialan perustutkinto tai vastaava) ja työkokemusta kunnossapitotehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sekä työskentelet vastuullisesti ja huolellisesti.

Työ on 1-vuorotyötä tai 2-vuorotyötä (työvuorot sijoittuvat 6.00–22.00 välille) toimipaikan mukaan ja komennuspäivinä työaika sijoittuu pääasiassa kello 6.00–18.00 välille.

Olet osa kunnossapitotiimiä ja raportoit toimipaikkakohtaisille tehdaspäälliköille ja/tai kunnossapito-päällikölle.

Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahdollisuuden ammatilliseen kehitty-miseen. Meillä on monipuoliset työsuhde-etuudet ja mukava työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Paavo Lahtinen (p. 040 3434 372) arkisin työaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Kunnossapitoasentaja” 21. elokuuta 2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset on toimialan edelläkävijä digitaalisissa palveluissa, jossa palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä 620 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on 123 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.