Asiakastiedote 14.1.2022

Tiedote asiakkaillemme tehtaidemme toimintaan ja toimituksiin mahdollisesti vaikuttavista häiriötilanteista

Betsetin tehtailla on todennettuja koronavirustartuntoja. Nurmijärven, Mikkelin ja Vierumäen tehtailla on kaikissa yksi todettu tartunta, ei toistaiseksi enempää karanteeniin asetettuja. Kyyjärven tehtaalla on haastavampi tilanne. Siellä todennettuja tartuntoja on tämänhetkisen tiedon mukaan kaksi ja karanteeniin on määrätty lisäksi 6 työntekijää. Tartuntaketjuja on selvitetty yhteistyössä alueellisten terveysviranomaisten kanssa.

Toimipisteissämme on edelleen voimassa kattavat hygienia- ja turvallisuusohjeet tartuntojen välttämiseksi. Näiden lisäksi vierailut tehtailla ovat toistaiseksi täysin kiellettyjä ja Betsetin sisäistä liikkumista on myös rajoitettu voimakkaasti.

Tuotanto ja toimitukset

Tilanteesta aiheutuu hetkellistä tuotantovajausta ja suurella todennäköisyydellä sillä on myös vaikutusta toimituksiimme lähiviikkoina. Tarkennamme tietoja viivästyksistä suoraan asiakkaille, joiden toimituksiin tällä on vaikutusta. Toivomme, että käytätte projektin alussa tuotannonohjausjärjestelmästämme saamaanne linkkiä valmistustilanteen ajantasaiseen seuraamiseen. Tässä tilanteessa on ensiarvoisen tärkeää, että tehtaillamme on ajantasaiset työmaa-aikataulut ja tarkka toimitusjärjestys tiedossa.

Mikäli häiriöitä syntyy, informoimme yhteistyökumppaneitamme niistä välittömästi. Muistutamme, että nämä tapahtumat, valtiovallan ohjeet ja suositukset sekä paikallisten viranomaisten mahdolliset ohjeet, määräykset ja suositukset, joista emme ole tai voi olla etukäteen tietoisia, muodostavat myös RYHT 2000 mukaisen ylivoimaisen esteen toimituksiemme osalta.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa ja pyrimme kaikin keinoin minimoimaan tilanteesta aiheutuvat vaikutukset asiakkaillemme. Toivomme, että tilanne normalisoituu nopeasti ja tuotanto ja toimitukset toteutuvat suunnitellusti.

Pysykäämme terveinä!

Betset-yhtiöt

 

Lisätietoja antavat tarvittaessa:

Jarmo Puoliväli
Tuotantojohtaja
040 3434 377
jarmo.puolivali@betset.fi

Jari Laajala
Myyntijohtaja, elementtituotanto
040 3434 304
jari.laajala@betset.fi

Jari Tast
Myyntijohtaja, valmisbetonituotanto
040 3434 395
jari.tast@betset.fi