Asiantuntevaa palvelua ja sujuvaa yhteistyötä

Palvelemme asiakkaitamme yli 70 vuoden kokemuksella ja varmuudella. Palvelut helpottavat asiakkaan arkea,  ja haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti projektin alkumetreiltä viimeistelyvaiheeseen saakka. Panostamme tiiviiseen yhteistyöhön, sillä uskomme, että haasteet ratkaistaan parhaiten yhdessä asiakkaan kanssa.

Betset_elementti_asennuspalvelu

Suunnittelupalvelut

Toteutamme jännitettyjen runko-ja laattatuotteiden raudoitussuunnittelun ammattitaidolla tilaajan toimittamien lähtötietojen mukaisesti. Sisällytämme tuotesuunnittelua myös muihin tuotteisiimme, kuten hissikuilutuoteperheeseen, varmistaaksemme oikea-aikaisen ja -sisältöisen suunnitelman tuotannon käyttöön.

Annamme ammattitaitomme ja kokemuksemme tilaajan käyttöön ohjaamalla ja kommentoimalla hänen elementtisuunnittelua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin varmistamme tuotteelle laadukkaat, vaatimukset täyttävät ja kustannustehokkaat tuotantosuunnitelmat.

Laadunvalvontapalvelut

Laatupolitiikkamme perustana on valmistaa ja toimittaa asiakirjojen mukaisia ja asiakkaan vaatimukset täyttäviä betonielementtejä ja valmisbetonia. Tarjoamme suunnittelupalvelua vaativimpien valujen toteuttamiseen. Suunnittelutyö tehdään tiiviissä yhteistyössä työmaan kanssa.

Meiltä saat myös laadunvarmistuspalvelut asemalla ja työmaalla. Lisäksi teemme lämpötilanseurantaan perustuvia lujuudenarviointeja ja betonin testausta rakenteista. Testauspalvelumme perustuu rikkomattomaan aineenkoetukseen käyttämällä kimmovasaraa.

Betset_betonielementteja

Muut palvelut

Kohdekohtaisesti toteutamme toimituksia, joihin voi sisältyä eri asteista suunnittelua elementtisuunnittelusta tuoteosakauppasisältöiseen suunnitteluun.