Älykkään
rakentamisen
edelläkävijä

Meillä on hieno tarina ja olemme ylpeitä siitä!

Olemme suomalainen perheyhtiö ja yli 70 vuoden kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi, koko toimintamme perustuu vastuullisuuteen, yhdessä tekemisen kulttuuriin sekä rohkeasti asioihin tarttumiseen. Tällä hetkellä olemme Suomen toiseksi suurin elementtitoimittaja.

Yritys perustettiin vuonna 1950 Kyyjärvellä, jolloin Toivo Löytönen rakensi isänsä pelloille sementtivalimon ja alkoi valmistaa kaivonrenkaita. Siitä yritys hiljalleen laajeni ja nykyisin Betset on Suomen toiseksi suurin betonisten rakennuselementtien toimittaja. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla ja laajan tehdasverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan aina nopean ja luotettavan toimituksen.

Koska visiomme on olla toimialan halutuin ja luotettavin yhteistyökumppani, panostamme laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi palveluun. Sitä varten olemme kehittäneet asiakkaillemme digitaalisen  palveluympäristön, joka tarjoaa kohteen kaikille osapuolille reaaliaikaisen näkymän tuotantoon ja toimitukseen.

Betset-yhtiöt

Yhtiöillä on yhdeksän tehdasta Suomessa, sekä osakkuusyritys As Ikodor Virossa. Betset-yhtiöt koostuvat Betset Group Oy:stä, Betset Oy:stä, Betset Betoni Oy:stä, Betset MB Oy:stä sekä 1.2.2019 alkaen Betset Turku Oy:stä. Vuoden 2020 yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa oli 121 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistivät vuonna 2020 keskimäärin 623 henkilöä.

AAA korkein luottoluokitus Betset

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti 2020      

Suomen vahvimmat platina 2007 - 2019Bisnode DnB riskiluokka1 Betset

Betsetin arvot

Ikoni_vastuullisuus-2

Vastuullisuus

Haluamme, että meidät tunnetaan yhtiönä, jota leimaa vahva sitoutuminen ekologisesti kestävään kehitykseen. Kannamme vastuun sekä ympäristö- että laatuasioissa nyt ja tulevaisuudessa.

Ikoni_luotettavuus-2

Luotettavuus

Tuotteemme ja palvelumme ovat luvatun kaltaisia. Sanamme pitää ja kannamme vastuun teoistamme. Palvelemme asiakkaita sitoutuneesti, ja meille on tärkeää kuunnella asiakasta yhteistyön jokaisessa vaiheessa.

Ikoni_yhteishenki-2

Yhdessä

Toimintamme on avointa ja rehellistä. Vaalimme me-henkeä työpaikallamme. Joustava organisaatiomme mahdollistaa nopeat päätökset. Hyvä yhteishenki näkyy ja välittyy myös asiakkaillemme laadukkaana palveluna.

Vastuu ympäristöstä

Ympäristöstä huolehtiminen on olennainen osa päätöstentekoamme kaikilla liiketoiminta-alueilla. Toiminnan ympäristövaikutukset pyritään minimoimaan ja ympäristöasiat on otettu osaksi toimintajärjestelmää. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja toimintatapojamme päästöjen minimoimiseksi sekä raaka-aineiden ja energian käytön tehostamiseksi. Toiminnastamme syntyvät jätteet kierrätämme tarkoituksenmukaisesti ja varmistamme jätteiden oikean jatkokäsittelyn. Prosessien jätevedet kierrätetään ja otetaan osaksi uusiokäyttöön. Valmisbetonin kuljetuskaluston pesuvedet saostetaan ja käytetään osittain uudelleen prosessivetenä.

Sertifikaatit

Laatujärjestelmä ISO 9001:2015  

Betonielementtien ja valmisbetonin markkinointi, myynti, suunnittelu, valmistus, toimitus, tuotekehitys ja betonielementtien asennus kaikilla toimipaikoilla.

Ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015

Betonielementtien ja valmisbetonin markkinointi, myynti, suunnittelu, valmistus, toimitus ja betonielementtien asennus kaikilla toimipaikoilla.

Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä OHSAS 18001:2007

Betonielementtien ja valmisbetonin markkinointi, myynti, suunnittelu, valmistus, toimitus ja betonielementtien asennus kaikilla toimipaikoilla.

CE-merkinnät

Hämeenlinna
Kyyjärvi
Mikkeli
Nummela
Nurmijärvi
Parainen
Turku
Vierumäki.

FI-varmennustodistus, valmisbetoni

Helsinki
Hämeenlinna
Mikkeli
Nurmijärvi
Parainen
Turku

Varmistetaan projektillesi onnistunut lopputulos

Meillä on vahva asiantuntemus ja osaaminen useista vaativista rakennushankkeista Suomessa.