Kokenut
betonialan
perheyritys

Ammattitaitoa ja erinomaista palvelua

Betset-yhtiöt on yksi Suomen suurimpia betonisia valmisosia toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteisiin valmistava yksityinen betonialan perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 1950, joten osaamisemme pohjautuu lähes 70 vuoden kokemukseen betoniteollisuuden ammattilaisena. Tarjoamme laadukkaita rakennuselementtejä, valmisbetonia ja betonirakentamiseen liittyviä palveluja asiakkaiden tarpeisiin. Menestyksen perustana on vankan kokemuksen lisäksi voimakas panostus tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun. Visiomme on olla toimialan halutuin ja luotettavin yhteistyökumppani.

Betset-yhtiöt

Yhtiöillä on yhdeksän tehdasta Suomessa, sekä osakkuusyritys Virossa. Betset-yhtiöt koostuvat Betset Group Oy:stä, Betset Oy:stä, Betset Betoni Oy:stä, Betset MB Oy:stä sekä 1.2.2019 alkaen Betset Turku Oy:stä. Vuoden 2018 yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa oli noin 116,3 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistivät vuonna 2018 noin 590 henkilöä.

Suomen vahvimmat platina 2007 - 2019

Betsetin arvot

Ikoni_vastuullisuus-2

Vastuullisuus

Haluamme, että meidät tunnetaan yhtiönä, jota leimaa vahva sitoutuminen ekologisesti kestävään kehitykseen. Kannamme vastuun sekä ympäristö- että laatuasioissa nyt ja tulevaisuudessa.

Ikoni_luotettavuus-2

Luotettavuus

Tuotteemme ja palvelumme ovat luvatun kaltaisia. Sanamme pitää ja kannamme vastuun teoistamme. Palvelemme asiakkaita sitoutuneesti, ja meille on tärkeää kuunnella asiakasta yhteistyön jokaisessa vaiheessa.

Ikoni_yhteishenki-2

Yhteishenki

Toimintamme on avointa ja rehellistä. Vaalimme me-henkeä työpaikallamme. Joustava organisaatiomme mahdollistaa nopeat päätökset. Hyvä yhteishenki näkyy ja välittyy myös asiakkaillemme laadukkaana palveluna.

Vastuu ympäristöstä

Ympäristöstä huolehtiminen on olennainen osa päätöstentekoamme kaikilla liiketoiminta-alueilla. Toiminnan ympäristövaikutukset pyritään minimoimaan ja ympäristöasiat on otettu osaksi laatujärjestelmää. Kehitämme jatkuvasti tuotantoprosessejamme ja toimintatapojamme päästöjen minimoimiseksi sekä raaka-aineiden ja energian käytön tehostamiseksi. Toiminnastamme syntyvät jätteet kierrätämme tarkoituksenmukaisesti ja varmistamme jätteiden oikean jatkokäsittelyn. Prosessien jätevedet kierrätetään ja otetaan osaksi uusiokäyttöön. Valmisbetonin kuljetuskaluston pesuvedet saostetaan ja käytetään osittain uudelleen prosessivetenä.

Sertifikaatit

ISO 9001:2008 laatusertifikaatti

Betset Oy ja
Betset Group Oy

Ympäristösertifikaatti ISO 14001

Mikkelin Betonin betonielementtien, ontelolaattojen ja valmisbetonin valmistuksen sekä myynnin.

FI-tuote-
sertifikaatti

Helsingin, Hämeenlinnan, Kyyjärven, Mikkelin, Nummelan, Nurmijärven ja Vierumäen tehdas.

CE-merkinnät

Hämeenlinnan, Kyyjärven, Mikkelin, Nummelan, Nurmijärven tehdas ja Vierumäen tehdas.

FI-varmennustodistus, valmisbetoni

Helsingin, Hämeenlinnan ja Nurmijärven tehdas

Yhdeksän palvelevaa toimipistettä

Yhtiöillä on yhdeksän tehdasta eri puolilla Suomea. Takaamme tuotteillemme nopean ja varman toimituksen. Osaavat myyjämme auttavat löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut.