Älykkään
rakentamisen
edelläkävijä

Meillä on hieno tarina ja olemme ylpeitä siitä!

Olemme suomalainen perheyhtiö ja yli 70 vuoden kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi, koko toimintamme perustuu vastuullisuuteen, yhdessä tekemisen kulttuuriin sekä rohkeasti asioihin tarttumiseen. Tällä hetkellä olemme Suomen toiseksi suurin elementtitoimittaja.

Yritys perustettiin vuonna 1950 Kyyjärvellä, jolloin Toivo Löytönen rakensi isänsä pelloille sementtivalimon ja alkoi valmistaa kaivonrenkaita. Siitä yritys hiljalleen laajeni ja nykyisin Betset on Suomen toiseksi suurin betonisten rakennuselementtien toimittaja. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla ja laajan tehdasverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan aina nopean ja luotettavan toimituksen.

Koska visiomme on olla toimialan halutuin ja luotettavin yhteistyökumppani, panostamme laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi palveluun. Sitä varten olemme kehittäneet asiakkaillemme digitaalisen  palveluympäristön, joka tarjoaa kohteen kaikille osapuolille reaaliaikaisen näkymän tuotantoon ja toimitukseen.

Betset-yhtiöt

Betset Group -konserniin kuuluu kolme tytäryhtiötä. Elementtiliiketoimintaan keskittyvä Betset Oy, valmisbetoniliiketoimintaan keskittyvä Betset Betoni Oy sekä ympäristöbetonituotteita valmistava As Ikodor.

Yhtiöillä on kymmenen tehdasta Suomessa, As Ikodor toimii Virossa. Vuoden 2022 yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa oli 146,4 miljoonaa euroa ja Betset työllisti vuonna 2022 keskimäärin 599 henkilöä.

Betsetin arvot

Ikoni_vastuullisuus-2

Vastuullisuus

Haluamme, että meidät tunnetaan yhtiönä, jota leimaa vahva sitoutuminen ekologisesti kestävään kehitykseen. Kannamme vastuun sekä ympäristö- että laatuasioissa nyt ja tulevaisuudessa.

Ikoni_luotettavuus-2

Luotettavuus

Tuotteemme ja palvelumme ovat luvatun kaltaisia. Sanamme pitää ja kannamme vastuun teoistamme. Palvelemme asiakkaita sitoutuneesti, ja meille on tärkeää kuunnella asiakasta yhteistyön jokaisessa vaiheessa.

Ikoni_yhteishenki-2

Yhdessä

Toimintamme on avointa ja rehellistä. Vaalimme me-henkeä työpaikallamme. Joustava organisaatiomme mahdollistaa nopeat päätökset. Hyvä yhteishenki näkyy ja välittyy myös asiakkaillemme laadukkaana palveluna.

Vastuu ympäristöstä

Ympäristöstä huolehtiminen on olennainen osa päätöstentekoamme kaikilla liiketoiminta-alueilla. Toiminnan ympäristövaikutukset pyritään minimoimaan ja ympäristöasiat on otettu osaksi toimintajärjestelmää. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja toimintatapojamme päästöjen minimoimiseksi sekä raaka-aineiden ja energian käytön tehostamiseksi. Toiminnastamme syntyvät jätteet kierrätämme tarkoituksenmukaisesti ja varmistamme jätteiden oikean jatkokäsittelyn. Prosessien jätevedet kierrätetään ja otetaan osaksi uusiokäyttöön. Valmisbetonin kuljetuskaluston pesuvedet saostetaan ja käytetään osittain uudelleen prosessivetenä.

Hiilijalanjäljen pienentämiseen on monta keinoa

Betsetin ympäristö ja turvallisuuspäämäärät

Käyttämämme sähköenergia on kaikilla toimipaikoillamme 100 % hiilidioksidivapaata

Laatujärjestelmä
ISO 9001:2015  

Betonielementtien ja valmisbetonin markkinointi, myynti, suunnittelu, valmistus, toimitus, tuotekehitys ja betonielementtien asennus kaikilla toimipaikoilla.

Ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015

Betonielementtien ja valmisbetonin markkinointi, myynti, suunnittelu, valmistus, toimitus ja betonielementtien asennus kaikilla toimipaikoilla.

Työterveys- ja työturvallisuus-
järjestelmä
ISO 45001:2018

Betonielementtien ja valmisbetonin markkinointi, myynti, suunnittelu, valmistus, toimitus, tuotekehitys ja betonielementtien asennus kaikilla toimipaikoilla.

CE-merkinnät

Hämeenlinna
Kyyjärvi
Mikkeli
Nummela
Nurmijärvi
Parainen
Turku
Vierumäki

FI-varmennustodistus, valmisbetoni

Helsinki
Hämeenlinna
Mikkeli
Nurmijärvi
Parainen
Turku

Varmistetaan projektillesi onnistunut lopputulos

Meillä on vahva asiantuntemus ja osaaminen useista vaativista rakennushankkeista Suomessa.