Meille töihin

Työllistämme ammattilaisia ympäri Suomen

Betset on rakentava työpaikka

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Tehtaamme työllistävät tällä hetkellä noin 630 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluvat tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Tuotannon tehtävien lisäksi meillä työsketelee myös merkittävä joukko muita ammattilaisia mm. myynnin, laskennan, suunnittelun, tietohallinnon, talouden ja HR:n tehtävissä.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Me tarjoamme monia erilaisia työtehtäviä, monella eri paikkakunnalla. Arvostamme ammattitaitoista henkilöstöämme ja tuemme heitä tehtävissään, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostaako ura Betsetillä? Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista ja osaavista tekijöistä. Voit lähettää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi. Säilytämme hakemuksesi 12 kk:n ajan.

Henkilöstövuokrausasioissa yhteyshenkilöt yhteistyökumppaneillemme ovat:

Jarmo Puoliväli, 040 3434 377
Elementtituotanto

Jari Tast, 040 3434 395
Valmisbetonituotanto

Stiina Kilpikoski, 040 3434 441
Jouko Vähätalo, 040 3434 313
Asiantuntijatehtävät

Betset_tuotteet_tyovaihe

Haemme Betset Oy:lle KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Kyyjärven tehtaalle

Tuotannon tehtävien lisäksi kesätöitä voi olla myös taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja suunnitteluosaston tiimeissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan myöhemmin keväällä.

Toivomme sinulta tarkkaa työotetta, motivaatiota oppia uutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.
Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska perehdytämme sinut työtehtäviin. Tärkeintä on oikea asenne!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja kerro milloin voisit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi

Haemme BETONIMYLLÄRIÄ / LABORANTTIA / BETONIASEMANHOITAJAA

Haemme BETONIMYLLÄRIÄ / LABORANTTIA / BETONIASEMANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Betset-yhtiöiden Nurmijärven tehtaalle. Tehtävä ja tehtävänkuva määräytyvät osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtaillamme valmistamme betonia oman elementtituotantomme lisäksi myös myyntiin alueiden yritys- ja yksityisasiakkaille. Nurmijärven tehdas on ensisijainen työntekopaikkasi, mutta sitoudut työskentelemään myös muissa Betset-yhtiöiden toimipisteissä tilanteen ja tarpeen mukaan.

Työtehtäviisi voi kulua muun muassa:
· betonimassan valmistaminen
· laadunvalvonta tehtaalla ja tarvittaessa myös asiakkaan luona
· betoniaseman yleiset huolto- ja kunnossapitotehtävät sekä pyöräkuormaajan käyttö tarvittaessa
· tilausten vastaanottamista sekä tarvittaessa laskutuksen tekemistä ja ajojärjestelyjä

Toivomme sinulta:
· mielellään kokemusta betonialan työtehtävistä (esimerkiksi pumppari, autonkuljettaja…)
· betonimylläri ja -laboranttikurssin suorittamisen katsomme eduksi (muttei ole välttämätön)
· olet tarkka, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja joustava
· asiakaspalvelutyö on sinulle luontevaa
· viestit sujuvasti suomeksi
· ajokortti ja liikkumismahdollisuus omalla autolla on välttämätöntä

Työ on tehtävänkuvan ja tuotantotilanteen mukaan joko yksi-, kaksi- tai kolmivuorotyötä ja tarvittaessa työskentelemme myös viikonloppuisin.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Betoniasema / Nurmijärven tehdas” 31. heinäkuuta 2019 mennessä. Aloitamme työhaastattelut jo heinäkuun loppupuolella ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, kun olemme löytäneet sopivan henkilön tehtävään.

Haemme TEKNISTÄ MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Betset-yhtiöiden Turun tai Nurmijärven toimipaikkaan rakennusalaa tai rakennustuoteteollisuutta hyvin tuntevaa TEKNISTÄ MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / MYYNTIINSINÖÖRIÄ.

Meillä on pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita, joita pääset heti jatkamaan ja kehittämään. Hoidat asiakassuhteita pitkäjänteisesti, omalla ammattitaidolla, tiimin tuella ja asiakasta kuunnellen. Vastaat betonielementtimyynnistä yhdessä myyntitiimin kanssa. Työskentelet itsenäisesti sekä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tarjousten laadinta tapahtuu yhdessä teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on rakennusalan koulutus ja työkokemus joko rakennustyömaalta, suunnittelusta tai elementtiteollisuudesta. Olet tottunut hakemaan ratkaisuja asiakkaiden toiveisiin ja osaat esittää näkemyksesi vakuuttavasti. Olet kuin kala vedessä erilaisissa asiakastilanteissa, niin pörssiyhtiöiden kulmahuoneissa kuin pienissä tehdassaleissa.

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa ja modernissa suomalaisessa perheyrityksessä. Meillä on matalat hierarkiat ja päätöksenteko lähellä. Olemme innovatiivisia ja kehityshakuisia, joten meillä pääset aidosti kehittämään, vaikuttamaan ja toteuttamaan isojakin hankkeita. Myös sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja edetä työurallasi.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola (p. 040 775 6150), joka on tavoitettavissa joustavasti koko heinäkuun sekä elokuussa parhaiten 16.08.2019 kello 9.00–14.00. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 26.08.2019 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suora ilmoituslinkki:
http://www.hrsadvisors.fi/tekninen-myyntipaallikko-myynti-insinoori-betset-yhtiot-turku-tai-nurmijarvi

Suora hakulomakelinkki:
https://hrsadvisors.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=540&rspvt=ra7a820dpu884sco4osc4cgw8cccscg#login_form

Haemme TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Betset-yhtiöiden Nurmijärven tehtaalle, jossa valmistamme seinä- ja laattaelementtejä sekä valmisbetonia.

Tehdaspäällikkönä vastaat Nurmijärven tehtaan yleisistä ja yhteisistä asioista yhdessä tuotantojohtajan kanssa sekä lisäksi oma vastuualueesi on osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan seinälinja, laattalinja tai betoniasema.

Olet vastuussa tehtaan tuotannon toteutuksesta kustannustehokkaasti sekä toiminnan kehittämisestä tavoitteidemme saavuttamiseksi. Sitoutumisesi työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioihin on vahva.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja olet aktiivinen, oma-aloitteellinen, järjestelmällinen ja organisointitaitoinen. Reagoit nopeasti muutoksiin sekä toimit vastuullisesti ja joustavasti poikkeustilanteissa.

Tehtävässäsi raportoit Betset-yhtiöiden elementtiliiketoiminnan tuotantojohtajalle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden tehdas- ja linjapäälliköiden, tuotannon, projektinhallinnan ja myynnin kanssa. Sinulle raportoivat Nurmijärven tehtaan tuotannon esimiehet.

Toivomme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri)
 • kykyä hallita isoja kokonaisuuksia
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
 • 1-luokan betonityönjohtajan pätevyys ja kielitaito on eduksi

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Betset-yhtiöiden elementtiliiketoiminnan tuotantojohtaja Jarmo Puoliväli (p. 040 3434 377) 01.–03.07.2019 kello 8.00–16.00 sekä 15.07.2019 alkaen arkisin työaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Tehdaspäällikkö” 31. heinäkuuta 2019 mennessä. Aloitamme työhaastattelut jo heinäkuun loppupuolella ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, kun olemme löytäneet sopivan henkilön tehtävään.

Kesätyöntekijät

Betset-yhtiöiden kesätyöntekijöiden rekrytointi ja palkkaaminen muille paitsi Turun ja Paraisten tehtaille on järjestetty vuonna 2019 seuraavasti:

OivaTyö Oy vastaa:

 • Vuonna 2002 syntyneet ja sitä vanhemmat kesätyönhakijat voivat lähettää avoimen työhakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen oiva@oivatyo.fi.
 • Tänä vuonna vähintään 17 vuotta täyttäville nuorille on tarjolla töitä pääasiassa tuotantotehtävissä (nuori opiskelee mielellään ammattikoulussa esimerkiksi teollista tai teknistä alaa).
 • Huomio: Valituksi tulleiden hakijoiden tulee esittää työnantajalle ennen työn aloittamista joko nuorison terveystodistus tai muu terveydenhuoltohenkilöstön antama lausunto terveydentilastaan.
 • Lisätietoja kesätyötehtävistä saa Heljä Laajalalta numerosta 044 4388 330.

 

Betset-yhtiöt vastaa:

 • Vuonna 2003–2005 syntyneet kesätyönhakijat voivat laittaa avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi.
 • 14–17-vuotiaille nuorille on tarjolla ”Tutustu työelämään ja tienaa” -tehtäviä muissa tehtävissä kuin tuotantotehtävissä.
 • Kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde sijoittuu 01.06.–31.08. väliseen aikaan ja se kestää kaksi viikkoa (10 päivää).
 • Lisätietoja kesätyötehtävistä saa Stiina Kilpikoskelta numerosta 040 3434 411.

Tule meille töihin

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisesta työvoimasta

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi