Meille töihin

Työllistämme ammattilaisia ympäri Suomen

Betset on rakentava työpaikka

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Tehtaamme työllistävät tällä hetkellä noin 630 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluvat tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Tuotannon tehtävien lisäksi meillä työsketelee myös merkittävä joukko muita ammattilaisia mm. myynnin, laskennan, suunnittelun, tietohallinnon, talouden ja HR:n tehtävissä.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Me tarjoamme monia erilaisia työtehtäviä, monella eri paikkakunnalla. Arvostamme ammattitaitoista henkilöstöämme ja tuemme heitä tehtävissään, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostaako ura Betsetillä? Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista ja osaavista tekijöistä. Voit lähettää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi. Säilytämme hakemuksesi 12 kk:n ajan.

Henkilöstövuokrausasioissa yhteyshenkilöt yhteistyökumppaneillemme ovat:

Jarmo Puoliväli, 040 3434 377
Elementtituotanto

Jari Tast, 040 3434 395
Valmisbetonituotanto

Stiina Kilpikoski, 040 3434 441
Jouko Vähätalo, 040 3434 313
Asiantuntijatehtävät

Betset_tuotteet_tyovaihe

TARJOUSLASKIJA

Haemme tarjouslaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu 30.09.2020 asti. Ensisijainen työntekopaikka on Nurmijärven tehdas, mutta kyseeseen voi tulla myös Turku, Mikkeli tai Kyyjärvi. Työaika on liukuva ja työskentelemme joustavasti työtilanteen mukaan.

Työtehtäviisi kuluu:

  • määrä- ja kustannuslaskenta
  • yhteydenpito suunnittelijoihin ja asiakkaisiin
  • myynnin tuki urakkasisältöneuvotteluissa

Toivomme sinulta:

  • kokemusta elementtirakentamisesta: tuotannosta, suunnittelusta tai työmaalta
  • mielellään rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutusta
  • pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
  • tarkkuutta, huolellisuutta ja vastuullisuutta
  • eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä

Tehtävä painottuu laskentatehtäviin, mutta voi sisältää myöhemmin myös muita töitä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtävässäsi raportoit laskentapäällikölle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä laskennan, myynnin ja projektinhallinnan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Mäkelä (p. 040 3434 307) arkisin työaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Tarjouslaskija” 18. maaliskuuta 2020 mennessä. Aloitamme työhaastattelut viikolla 12 ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, kun olemme löytäneet sopivan henkilön tehtävään.

PALKANLASKIJA

Haemme palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja jatkuu elo-syyskuuhun. Ensisijainen työntekopaikka on Nurmijärven tai Vierumäen tehdas, mutta kyseeseen voi tulla myös Turun tai Mikkelin tehdas. Työaika on liukuva ja työskentelemme joustavasti työtilanteen mukaan.

Työtehtäviisi kuluu:
– palkka-aineistojen käsittely
– työehtosopimusten tulkinta
– tunti- ja kuukausipalkkojen laskenta
– hakemusten käsittely, tilastointi ja tilitykset, raportointi ja arkistointi
– tilanteen mukaan avustavat henkilöstöhallinnon tehtävät

Toivomme sinulta:
– kokemusta palkanlaskennasta tai taloushallinnollisista tehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kiinnostusta palkanlaskentaan
– tietoteknistä osaamista (erityisesti MS Office / Excel)
– pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
– järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta

Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Viestit sujuvasti suomeksi (muu kielitaito on etu muttei välttämätöntä) ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä esimiesten kanssa.

Betset-yhtiöillä on käytössä Sonet Premium -palkanlaskentaohjelma ja Flexim-työajanhallintajärjestelmä. Tehtävässäsi raportoit henkilöstöjohtajalle ja työssäsi sinua ohjaa palkkahallinnon asiantuntijamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Betset-yhtiöiden palkkahallinnon asiantuntija Sini Granlund (p. 040 3434 332) arkisin kello 8.00–9.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Palkanlaskija” 18. maaliskuuta 2020 mennessä. Työhaastattelut pidämme perjantaina 20. maaliskuuta 2020 Vierumäen tehtaalla.

Tule meille töihin

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisesta työvoimasta

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi