Meille töihin

Työllistämme ammattilaisia ympäri Suomen

Betset on rakentava työpaikka

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Tehtaamme työllistävät tällä hetkellä noin 630 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluvat tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Tuotannon tehtävien lisäksi meillä työsketelee myös merkittävä joukko muita ammattilaisia mm. myynnin, laskennan, suunnittelun, tietohallinnon, talouden ja HR:n tehtävissä.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Me tarjoamme monia erilaisia työtehtäviä, monella eri paikkakunnalla. Arvostamme ammattitaitoista henkilöstöämme ja tuemme heitä tehtävissään, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostaako ura Betsetillä? Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista ja osaavista tekijöistä. Voit lähettää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi. Säilytämme hakemuksesi 12 kk:n ajan.

Henkilöstövuokrausasioissa yhteyshenkilöt yhteistyökumppaneillemme ovat:

Jarmo Puoliväli, 040 3434 377
Elementtituotanto

Jari Tast, 040 3434 395
Valmisbetonituotanto

Stiina Kilpikoski, 040 3434 441
Jouko Vähätalo, 040 3434 313
Asiantuntijatehtävät

Betset_tuotteet_tyovaihe

Kesätyöntekijät

Betset-yhtiöiden kesätyöntekijöiden rekrytointi ja palkkaaminen muille paitsi Turun ja Paraisten tehtaille on järjestetty vuonna 2019 seuraavasti:

OivaTyö Oy vastaa:

  • Vuonna 2002 syntyneet ja sitä vanhemmat kesätyönhakijat voivat lähettää avoimen työhakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen oiva@oivatyo.fi.
  • Tänä vuonna vähintään 17 vuotta täyttäville nuorille on tarjolla töitä pääasiassa tuotantotehtävissä (nuori opiskelee mielellään ammattikoulussa esimerkiksi teollista tai teknistä alaa).
  • Huomio: Valituksi tulleiden hakijoiden tulee esittää työnantajalle ennen työn aloittamista joko nuorison terveystodistus tai muu terveydenhuoltohenkilöstön antama lausunto terveydentilastaan.
  • Lisätietoja kesätyötehtävistä saa Heljä Laajalalta numerosta 044 4388 330.

 

Betset-yhtiöt vastaa:

  • Vuonna 2003–2005 syntyneet kesätyönhakijat voivat laittaa avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi.
  • 14–17-vuotiaille nuorille on tarjolla ”Tutustu työelämään ja tienaa” -tehtäviä muissa tehtävissä kuin tuotantotehtävissä.
  • Kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde sijoittuu 01.06.–31.08. väliseen aikaan ja se kestää kaksi viikkoa (10 päivää).
  • Lisätietoja kesätyötehtävistä saa Stiina Kilpikoskelta numerosta 040 3434 411.

Tule meille töihin

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisesta työvoimasta

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi