Meille töihin

Työllistämme ammattilaisia ympäri Suomen

Betsetillä rakennat vahvat elementit työurallesi!

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Tehtaamme työllistävät tällä hetkellä noin 600 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto vuonna 2022 oli 146,4 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluvat Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa, Helsingissä ja Espoossa. Lisäksi yhtiöryppääseen kuuluu As Ikodorin tehdas Viron Tartossa.

Tuotannon tehtävien lisäksi meillä työsketelee myös merkittävä joukko muita ammattilaisia mm. myynnin, laskennan, suunnittelun, tietohallinnon, talouden ja HR:n tehtävissä.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Me tarjoamme monia erilaisia työtehtäviä, monella eri paikkakunnalla. Arvostamme ammattitaitoista henkilöstöämme ja tuemme heitä tehtävissään, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostaako ura Betsetillä? Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista ja osaavista tekijöistä. Voit lähettää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi. Säilytämme hakemuksesi 12 kk:n ajan.

Yhteyshenkilö tuotannon rekrytointiasioissa sekä henkilöstövuokrausasioissa:

Jarmo Puoliväli, 040 3434 377

Yhteyshenkilö asiantuntijatehtävien rekrytointiasioissa:

Jouko Vähätalo, 040 3434 313

Betset_tuotteet_tyovaihe
Betsetin ja Gradian yhteistyön tuloksena syntyi Betset Akatemia, jossa Betsetin henkilöstöllä on muun muassa mahdollisuus suorittaa ammattitutkinto töiden ohella.
Työ etsii tekijäänsä

Työsuhde-etumme

Epassi ja EpassiBIKE

Tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia Epassin ja EpassiBIKEn kautta.

Laajennetut terveyspalvelut

Tarjoamme lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Henkilöstömme on vakuutettu myös
vapaa-aikana.

Työmatkavakuutus

Työmatkavakuutuksemme on voimassa kaikissa Pohjoismaissa.

Työsuhdepuhelin

Toimihenkilönä sinulla on mahdollisuus työsuhdepuhelimeen.

Etätyömahdollisuus

Nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot mahdollistavat etätyöskentelyn toimistotyössä.

Ergonomia ja työvälineet

Työfysioterapeutti tarkistaa ergonomian. Räätälöimme työpisteesi ja tuotannossa saat laadukkaat ja henkilökohtaiset  suojaimet.

Liukuva työaika

Liukuva työaika lisää joustavuutta arkeen niin toimihenkilöillä kuin osin myös tuotannon työntekijöillä.

Koulutukset

Huolehdimme henkilöstömme osaamisesta ja tarjoamme työtehtäviin tarkoituksen mukaisia koulutuksia säännöllisesti.

Betset Akatemia

Meillä voit opiskella mm. betonialan ammattitutkinnon töiden ohessa. Koulutus järjestetään yhdessä koulutuskuntayhtymä Gradian kanssa.

Merkkipäivämuistamiset

Muistamme työntekijöidemme pyöreitä merkkipäiviä 50 ikävuodesta eteenpäin, sekä yhdenjaksoisia työuria aina viiden vuoden välein.

Virkistystoiminta

Järjestämme työhyvinvointipäiviä ja kuntoilukampanjoita. Etätyöntekijät tapaavat virtuaalisilla aamukahveilla ja infotilaisuuksissa nautimme pullakahvit!

Tule meille töihin

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisesta työvoimasta

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi