Meille töihin

Työllistämme ammattilaisia ympäri Suomen

Haemme vakituiseen työsuhteeseen MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan myyntitiimiämme.

Ensisijainen työpiste on Nurmijärven, Vierumäen tai Turun toimipaikka.

Vastaat betonielementtimyynnistä toimitila-, teollisuus- ja asuinrakennuskohteisiin yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Pääset hoitamaan pitkäaikaisia arvokkaita asiakassuhteitamme ja solmimaan uusia yhteistyökumppanuuksia. Toimit asiakaslähtöisesti, viestit vakuuttavasti ja haluat kehittyä työssäsi.

Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta ammattitaitoinen myynti- ja laskentatiimimme tukee työssä onnistumisessa. Arvostamme rakennusalan koulutusta ja työkokemusta rakennustyömaalta, suunnittelusta tai elementtiteollisuudesta.

Olemme toimialamme edelläkävijä digitaalisissa palveluissa ja palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla:

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahtavat työkaverit.

Tehtävässäsi raportoit myyntijohtajalle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti projektinhallinnan ja tuotannon kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Betset-yhtiöiden elementtiliiketoiminnan myyntijohtaja Jari Laajala (p. 040 3434 304) arkisin kello 15.00–17.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Myyntipäällikkö” 30. marraskuuta 2020 mennessä.

 

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä noin 650 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Betset on rakentava työpaikka

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Tehtaamme työllistävät tällä hetkellä noin 620 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on 122 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluvat tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Tuotannon tehtävien lisäksi meillä työsketelee myös merkittävä joukko muita ammattilaisia mm. myynnin, laskennan, suunnittelun, tietohallinnon, talouden ja HR:n tehtävissä.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Me tarjoamme monia erilaisia työtehtäviä, monella eri paikkakunnalla. Arvostamme ammattitaitoista henkilöstöämme ja tuemme heitä tehtävissään, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostaako ura Betsetillä? Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista ja osaavista tekijöistä. Voit lähettää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi. Säilytämme hakemuksesi 12 kk:n ajan.

Yhteyshenkilö henkilöstövuokrausasioissa (työntekijät):

Jarmo Puoliväli, 040 3434 377

Yhteyshenkilö rekrytointiasioissa (toimihenkilöt ja ylemmät toimihenkilöt):

Stiina Kilpikoski, 040 3434 441

Betset_tuotteet_tyovaihe

Työsuhde-etumme

ePassi

ePassille ladattavaa etuutta voi käyttää
liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.

Laajennetut terveyspalvelut

Tarjoamme lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Henkilöstömme on vakuutettu myös
vapaa-aikana.

Työmatkavakuutus

Työmatkavakuutuksemme on voimassa kaikissa Pohjoismaissa.

Työsuhdepuhelin

Toimihenkilönä sinulla on mahdollisuus työsuhdepuhelimeen.

Etätyömahdollisuus

Nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot mahdollistavat etätyöskentelyn toimistotyössä.

Ergonomia ja työvälineet

Työfysioterapeutti tarkistaa ergonomian. Räätälöimme työpisteesi ja tuotannossa saat laadukkaat ja henkilökohtaiset  suojaimet.

Liukuva työaika

Liukuva työaika lisää joustavuutta arkeen niin toimihenkilöillä kuin osin myös tuotannon työntekijöillä.

Koulutukset

Huolehdimme henkilöstömme osaamisesta ja tarjoamme työtehtäviin tarkoituksen mukaisia koulutuksia säännöllisesti.

Betset Akatemia

Meillä voit opiskella mm. betonialan ammattitutkinnon töiden ohessa. Koulutus järjestetään yhdessä koulutuskuntayhtymä Gradian kanssa.

Merkkipäivämuistamiset

Muistamme työntekijöidemme pyöreitä merkkipäiviä 50 ikävuodesta eteenpäin, sekä yhdenjaksoisia työuria aina viiden vuoden välein.

Virkistystoiminta

Järjestämme työhyvinvointipäiviä ja kuntoilukampanjoita. Etätyöntekijät tapaavat virtuaalisilla aamukahveilla ja infotilaisuuksissa nautimme pullakahvit!

Tule meille töihin

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisesta työvoimasta

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@betset.fi