Laatat

Kattava laattavalikoimamme tarjoaa laatat asuinrakennusten, toimistojen, varastojen ja julkisten rakennusten rakentamiseen.

Ontelo- ja kuorilaatat

Ontelolaatat ovat esijännitettyjä laattaelementtejä, joita on kevennetty laatan pitkittäissuunnassa kulkevilla onteloilla. Näitä käytetään asuin-, liike- ja teollisuusrakennusten ala-, väli- ja yläpohjissa sekä joskus myös seinissä. Laatat voidaan valmistaa myös alapinnaltaan eristettyinä.

Valmistamme kuorilaatat aina asiakkaan toiveiden mukaan halutuilla liitosvaihtoehdoilla. Kuorilaatta on ohut, esijännitetty laattaelementti, joka toimii muottina työmaalla valettavalle betonille. Tällöin laatta toimii pääraudoituksen sisältävänä liittorakenteena yhdessä päälle tulevan valun kanssa. Voimme valaa myös massiivisia kuorilaattoja, jotka toimivat väli- tai yläpohjana.

Saat meiltä ontelolaattoja myös vähähiilisenä!
Vähähiilinen betoni on Betsetille kunnia-asia

 

Ripalaatat

Ripalaatat ovat erinomainen valinta teollisuus- ja varastorakennusten kattamiseen väli- ja yläpohjien osalta. TT-laattoja voidaan valmistaa jopa 25 metrin jännevälillä. HTT-laatat soveltuvat yläpohjien kattamiseen ja niitä on saatavilla jopa 30 metrin jännevälillä. TT- sekä HTT-laattojen leveyttä sekä korkeutta voidaan säätää kohteen ja tarpeen mukaan. Valikoimaamme kuuluu myös MaxTT-laatta, jolla on mahdollista kattaa kerralla entistä suurempia alueita.

Ripalaatta_Betset
Massiivilaatta-02

Massiivilaatat

Valmistamme parveke-, kerrostaso- ja lepotasolaatat asiakkaan tarpeiden mukaan. Raudoitetut parvekelaatat mahdollistavat kaarevat, kiilamaiset ja kolmiomaiset muodot. Teräsbetoniparvekkeiden lisäksi valmistamme jännitettyjä parvekelaattoja. Ne mahdollistavat pitkät jännevälit, jolloin parvekkeesta saadaan avoin tila, jossa ei ole häiritseviä väliseiniä, tukia tai pilareita.

Valikoimamme kuuluvat myös kiila- ja kuppiparvekkeet, joita valmistamme monilla erilaisilla pinnoilla harjatuista pinnoista aina väribetoniparvekkeisiin.