Seinät

Persoonalliset ja näyttävät seinät määrittelevät rakennuksen luonteen. Betset tarjoaa julkisivuja erilaisilla pintamateriaalivaihtoehdoilla, joten kanssamme on mahdollista toteuttaa erottuvia ja tyylikkäitä seinäratkaisuja.

Julkisivut-02_Tuuri

Julkisivut

Valmistamme julkisivuelementit aina asiakkaan tarpeen mukaan kantavina tai ei-kantavina. Toimitamme rakennusteollisudelle myös Sandwich-julkisivuelementtejä, joissa lämmöneriste sijaitsee betonikuoren välissä.

Julkisivuelementeille on valittavana valtava määrä erilaisia pintoja. Valikoimaamme kuuluvat väribetonit, graafiset betonit, kolmiulotteiset 3D-pinnat ja tehdasmaalaukset. Olemme toteuttaneet myös julkisivuja tiili-, klinkkeri-, ja luonnonkivipintaisena. Sisäkuorielementtejä tarjoamme ohut- ja paksurappauksella.

Väliseinät

Väliseinäelementtejä käytetään kahden eri tilan jakavina elementteinä. Toimitamme väliseiniä rakennusteollisuuden tarpeisiin eri puolille maata ja tarjoamme myös kattavat suunnittelupalvelut.

Valiseinat_elementit

Kuilut

Hissikuiluelementit ovat tilaelementtejä, jotka koostuvat kahdesta neljään yhteen valetusta seinästä. Suunnittelemme hissikuilut itse kohdekohtaisesti asiakkaan tarpeiden perusteella.

Erikoistuotteet

Tarjoamme erikoisempia betonitöitä esimerkiksi infrarakentamisen käyttöön. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa maanpaineseinät, tukimuurit, meluseinät ja kaapelikourut.

Erikoistuotteet_Betset