Asiakastiedote 5.5.2021

Koronaviruspandemian vaikutukset Betset-yhtiöissä

 

Haluamme olla asiakkaillemme aina luotettava kumppani ja sen vuoksi tiedotamme tehtaidemme toimintaan ja toimituksiin mahdollisesti vaikuttavista häiriötilanteista viipymättä ja realistisesti.

Saimme vahvistuksen neljästä koronavirustartunnasta maanantaina 3.5.2021 Nurmijärven tehtaamme seinätuotannon elementtien viimeistelystä. Nämä neljä koronavirustartuntaa johtivat yhteensä 10 työntekijän karanteeniin varotoimenpiteenä.

Olemme selvittäneet näiden osalta tartuntaketjuja ja olleet yhteydessä mahdollisesti altistuneisiin henkilöihin. Tartunta vaikuttaa rajatulta ja näin ollen vaikutukset tuotantoon on pystytty minimoimaan.

Toimipaikoillamme on ollut koko pandemian ajan tarkat ohjeistukset hygieniasta ja turvaväleistä. Taukoja on porrastettu ja kaikki liikkuminen toimipisteiden sisälläkin on minimoitu. Sen lisäksi kaikki vierailut toimipaikoillamme ovat olleet kiellettyjä ja ovat edelleen.

Tuotanto ja toimitukset
Toivomme, että edellä mainituista tapauksista ei aiheudu merkittävää tuotantovajausta ja toimitukset jatkuvat lähes normaalisti. Tehdasverkostomme yhdeksällä eri paikkakunnalla auttaa meitä varmistamaan toimitustemme sujuvuutta myös tällaisessa poikkeustilanteessa.

Mahdolliset häiriötilanteet toimituksissa asiakkaillemme
Teemme tietenkin kaikkemme turvataksemme toimitusvarmuutemme. Mikäli merkittävämpiä häiriöitä tilanteen, ohjeiden tai erilaisten määräysten johdosta kuitenkin tulisi näköpiiriimme, informoimme yhteistyökumppaneitamme niistä välittömästi, mutta muistutamme kuitenkin siitä, että nämä tapahtumat, valtiovallan ohjeet ja suositukset sekä paikallisten viranomaisten mahdolliset ohjeet, määräykset, suositukset, joista emme ole tai voi olla etukäteen tietoisia, muodostavat myös RYHT 2000 mukaisen ylivoimaisen esteen toimituksiemme osalta.

Mielestämme avoin vuorovaikutus ja yhteistyö meidän ja asiakkaidemme välillä tällaisissa tilanteissa on tärkeää ja välttämätöntä. Koronan tuomista haasteista huolimatta toivomme kaiken menevän suunnitellusti ja hyvin ja että tilanne normalisoituisi mahdollisimman pian. Pysykäämme terveinä!

Betset-yhtiöt

Lisätietoja antavat tarvittaessa:

Jarmo Puoliväli
Tuotantojohtaja
040 3434 377
jarmo.puolivali@betset.fi

Jari Laajala
Myyntijohtaja, elementtituotanto
040 3434 309
jari.laajala@betset.fi