Betset -hölkkä 2015 tulokset

Sunnuntaina 12.7.2015 klo. 18. alkaen juostu V Betset hölkkä kiinnosti seutukunnallisesti ja etenkin seutukunnan ulkopuolisia kilpailijoita sekä kuntoilijoita. Kaukaisimmat olivat saapuneet pääkaupunkiseudulta Vantaalta ja Suomen Turusta.

Se että tapahtumassa ei kerätty osallistumismaksua ja toisaalta mainiot arpapalkinnot kaikkien osallistujien kesken, omalta osaltaan varmasti vaikutti siihen että tapahtuma kiinnosti. Tapahtuma saatiin viedä läpi mitä erinomaisessa juoksukelissä. Lämpöasteet taisi jäädä alle + 20 ja onneksi tuulikaan ei yltynyt aivan mahdottomaksi. Joka tapauksessa vallitsi hyvä juoksu / kuntoilu sää.

Tänäkin vuonna osallistujamäärä oli hyvällä tasolla. Tämä 5 kerran järjestetty tapahtuma keräsi yhteensä 117 juoksijaa / hölkkääjää / kävelijää, lähes edellisen vuoden osallistujamäärän verran.

Kovinta vauhtia piti miesten 10 km:llä Niko Lepistö Laihian Lujasta ajalla 33,32, mikä on tismalleen sama aika kuin edellisen vuoden kakkosella Sami Lähdemäellä. Sami Lähdemäki Saarijärven Pullistuksesta sijoittui tänäkin vuonna toiseksi , nyt ajalla 33,39. Kolmanneksi tuli  Kyyjärven Kyvyn Jari Hakola ajalla 34,23.

Naisten 10 km kilpasarjassa kovinta vauhtia piti Pauliina Lampinen Vantaalta ajalla 45,06. Toiseksi sijoittui Kyyjärven Kyvyn Sanna Honkonen ajalla 48,36. Kolmas oli Anna-Mari Koskelo niin ikään Kyyjärveltä, 51,14.

Kaikkien osallistujien kesken arvotut lahjakortit voittivat:

150 € lahjakortti Sanna Honkonen, Kyyjärvi

100 € lahjakortti Jaana Meriläinen , Karstula

50 € lahjakortti Pentti Virmalainen, Vaajakoski

Tulokset kokonaisuudessaan löydät tästä

Tavarapalkintojen lahjoittajat:

BETSET OY

ETRA OY

LINDSTRÖM

PEIKKO GROUP OY

PERHON TALOUSKAUPPA

POP-PANKKI KYYJÄRVI

PAROC

SEMTU OY

SEMKO OY

SIEVIN JALKINE OY

SOLMASTER

SPU OY

STARK

TOOLGATE O Y

WURTH OY

KIITOKSET KAIKILLE LAHJOITTAJILLE

KIITOKSET KAIKILLE TAPAHTUMASSA MUKANA OLLEILLE.

Tapahtuman järjestelyistä vastasi urheiluseura Kyyjärven KyKy.