Betset Oy laajentaa Venäjälle Pietariin

Betset Oy on laajentanut liiketoimintaansa Venäjälle Pietarin kaupunkiin. Zao Betset aloitti toimintansa marraskuussa 2009 ja yritys allekirjoitti kaupan väliseinäelementtejä valmistavan elementtitehtaan ostosta joulukuussa 2009. Tuotanto tehtaalla aloitettiin tammikuun 11. päivä 2010.

Nyt käynnistettävä tehdas tuottaa kantavia väliseinäelementtejä Pietarin rakennusmarkkinoille. Tyypilliset elementtipaksuudet ovat 160mm ja 200mm. Betset Oy uskoo Venäjän rakennusmarkkinoiden piristyvän alavireestään jo kuluvan vuoden aikana ja haluaa olla mukana seuraavassa nousussa. Väliseinätehtaan hankinta on ensimmäinen askel Pietarin markkinoille siirtymisessä, suunnitteilla on myös huomattavasti suurempi ja monipuolisempi tuotantoyksikkö kuin nyt ostettu tehdas.

Zao Betset tulee omaksumaan suomalaisen emoyhtiön vahvuudet Pietarissa ja asettamaan ne asiakkaittensa käyttöön. Betset Oy tunnetaan Suomessa etenkin luotettavana, korkealaatuisia elementtejä toimittavana, toimitusvarmana sekä toimitusaikataulut pitävänä yrityksenä. Suomessa Betsetin koko toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2000 -laatusertifikaatti. Samat toimintamallit sekä laatutaso asetetaan toiminnan tavoitteeksi Venäjällä. Yritys aikoo myös tuoda Suomessa hyviksi havaitut elementtirakentamismallit Pietariin, joita siellä ei tällä hetkellä ole tarjolla.

Venäjällä on suuri tarve monipuolisille ja laadukkaille julkisivuelementeille, jotka tulevat kuulumaan Zao Betsetin tuotevalikoimaan jo lähitulevaisuudessa. Pietarissa on myös kasvava tarve parkkitaloratkaisuille, joiden kokonaistoimittajana Suomen Betset tunnetaan hyvin, ja joita se alkaa tuottaa myöhemmin Pietarin sekä ympäröivän alueen markkinoille. Myös toimisto- ja teollisuusrakentamisen uusia ratkaisuja tullaan esittelemään rakennusliikkeille.

Lisätietoja asiasta antavat:

Toimitusjohtaja Hannu Löytönen (Gsm +358 40 3434 301)

Zao Betsetin pääjohtaja Jonne Pöyhtäri (Gsm +358 40 3434 308)

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@betset.fi