Betset Oy sai yli kahden miljoonan euron tilauksen Tuurin Kyläkaupalta

Betset Oy on saanut suuren elementtiurakan, jonka arvo on kokonaisuudessaan yli kaksi miljoonaa euroa. Betset toimittaa Tuurin kyläkaupan laajennukseen valmiiksi pinnoitettuja julkisivuelementtejä, ontelolaattoja sekä betonirunkoa. Elementit valmistetaan Betsetin Kyyjärven tehtaalla.

”Tämä tilaus kertoo asiakkaan luottavan ammattitaitoomme erityisesti erikoisbetonimassan ja julkisivujen valmistuksen osalta. Toimiva yhteistyömme on jatkunut jo yli 15 vuoden ajan. Tuuri on myös hieno esimerkki siitä, että betonirakentamisen ei tarvitse olla harmaata. Betsetin julkisivuelementit mahdollistavat värien ja monipuolisten yksityiskohtien käytön”, toteaa Betset Oy:n toimitusjohtaja Hannu Löytönen.

Kauppakeskuksen laajennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Myös toimitukset Tuuriin ovat jo alkaneet. Tilaus sisältää kuormiksi muutettuna yhteensä noin 250 rekkakuormaa.

”Valitsimme Betsetin, koska he pystyivät tarjoamaan meille julkisivuelementit asennettuina ja valmiiksi pinnoitettuina. Olemme myös aina voineet luottaa Betsetin tuotteiden ja palvelun laatuun”, toteaa Veljekset Keskisen toimitusjohtaja Vesa Keskinen.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Hannu Löytönen, Betset Oy, puh. 040 343 4301

Betset Oy on Suomen suurimpia betonisia valmisosia teollisuus-, toimitila- ja asuntorakentamisen tarpeisiin valmistava perheyritys. Betset-yhtiöihin kuuluvat Betset Oy Kyyjärvellä ja Hämeenlinnassa, Betset-Betoni Helsingissä, Laatta-Betset Oy Nurmijärvellä sekä Zao Betset Venäjällä. Betset-yhtiöiden palveluksessa työskentelee noin 380 henkilöä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa. Referenssejämme ovat esimerkiksi Finnairin pääkonttori, Espoon Derby Business Park sekä Tipotien sosiaali- ja terveysasema Tampereella.