Haemme henkilöstöasiantuntijaa

Oletko sinä uusi henkilöstöasiantuntijamme?

Seitsemänhenkinen henkilöstö- ja viestintätiimimme vastaa keskitetysti Betset-yhtiöiden henkilöstö- ja palkkahallinnosta sekä viestinnästä ja markkinoinnista.

Tiimin yhden jäsenen siirtyessä uusiin haasteisiin järjestelemme vastuualueita ja haemme henkilöstöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänkuvaa on mahdollista muotoilla jonkin verran osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtäviisi kuuluu:

  • työkykyjohtaminen ja esimiesten tuki päivittäisissä työterveysasioissa
  • HR-järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen ja niiden kehittäminen (käytössä Sonet Premium ja eKansio)
  • henkilöstöraportointi ja sen kehittäminen (muun muassa Power BI / HR-osion käyttöönotto)
  • erilaiset hallinnolliset ja projektiluontoiset tehtävät

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta ja 3–5 vuoden työkokemusta henkilöstötehtävistä mielellään teollisuudesta
  • kokemusta yhteistyöstä työterveyshuollon ja eläkevakuutusyhtiön kanssa
  • kokemusta HR-järjestelmistä ja henkilöstöraportoinnista
  • vahvoja vuorovaikutus, yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
  • kokemus muista tehtävistä henkilöstö- ja palkkahallinnossa on etu mutta ei välttämätöntä

Sinulla on halu ja kyky toimia usean toimipisteen organisaatiossa, jossa myös tukitoiminnot on maantieteellisesti hajautettu. Hallitset ja ymmärrät suuria kokonaisuuksia, mutta osaat paneutua myös yksittäiseen asiaan kokonaisvaltaisesti tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tehtävässä on laaja etätyömahdollisuus eikä se ole toimipaikkasidonnainen. Työ edellyttää keskimäärin yhden matkustuspäivän per viikko Betset-yhtiöiden paikkakunnille. Työaika on liukuva ja työskentelemme joustavasti työtilanteen mukaan.

Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta tuemme toisiamme työssä onnistumisessa. Tehtävässäsi raportoit henkilöstöjohtajalle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti tuotannon esihenkilöiden kanssa.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahtavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Jouko Vähätalo (p. 040 3434 313) keskiviikkona 16.08.2023 kello 9.00–11.00 ja keskiviikkona 23.08.2023 kello 15.00–17.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Henkilöstöasiantuntija” 27. elokuuta 2023 mennessä. Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutamme MS Teamsin välityksellä maanantaina ja tiistaina 04.–05.09.2023.

 

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset on toimialan edelläkävijä digitaalisissa palveluissa, jossa palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä 600 henkilöä ja yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 146 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluvat Suomessa tehtaat Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kyyjärvellä, Mikkelissä, Nummelassa, Nurmijärvellä, Paraisilla, Turussa ja Vierumäellä. Lisäksi Betsetillä on tytäryhtiö As Ikodor Viron Tartossa.