Haemme kehityspäällikköä uuteen vakituiseen tehtävään

Kehityspäällikkö tulee vastaamaan Betsetin betonien kehityksestä ja vastuullisuusohjelmasta. Tehtävänkuvaa on mahdollista muotoilla osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan.

Työtehtäviisi kuluu:

  • vastuu betonien laadunohjauksesta ja testauksesta koko organisaatiossa
  • betonien reseptiikan optimoinnista ja kehittämisestä vastaaminen
  • laatujärjestelmän kehittäminen sekä yrityksen vastuullisuusohjelma erityisesti ympäristövastuun näkökulmasta

Toivomme sinulta:

  • aitoa kiinnostusta ja innostusta betonien kehittämiseen
  • vahvaa osaamista betonien laadunohjauksesta ja testauksesta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta betonialan tehtävistä
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustataitoja

Työ edellyttää keskimäärin 1–2 matkustuspäivää viikossa Betsetin tehdaspaikkakunnille, mutta vastapainoksi tehtävässä on laaja etätyömahdollisuus eikä se ole toimipaikkasidonnainen.

Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta tuemme toisiamme työssä onnistumisessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti elementti- ja valmisbetoniasemien henkilöstön kanssa.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahtavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Betsetin valmisbetonimyynnistä sekä kuljetus-ja pumppaus­liiketoiminnasta vastaava johtaja Jari Tast (p. 040 3434 395) arkisin työaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Kehityspäällikkö” 28. kesäkuuta 2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

 

 

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset on toimialan edelläkävijä digitaalisissa palveluissa, jossa palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä 600 henkilöä ja yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 146 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä sekä Espoossa.