Haemme LINJAESIMIESTÄ Betset-yhtiöiden Mikkelin tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaat päivittäisestä elementtituotannon työnjohtamisesta alan haastavimpien julkisivuelementtien valmistuksessa. Olet vastuussa tuotantosuunnitelman toteutuksesta turvallisesti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti sekä toiminnan kehittämisestä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja olet aktiivinen, oma-aloitteellinen, järjestelmällinen ja organisointitaitoinen. Reagoit nopeasti muutoksiin sekä toimit vastuullisesti ja joustavasti poikkeustilanteissa. Tehtävässäsi raportoit linjapäällikölle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä toisen linjaesimiehen kanssa.

Toivomme sinulta:
– tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri)
– hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä motivoida työntekijöitä
– kykyä ohjata päivittäistä tuotantoa jämäkästi
– kielitaito on eduksi

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdas- ja myyntipäällikkö Henri Vasara (p. 040 3434 211) ja tuotantojohtaja Jarmo Puoliväli (p. 040 3434 377) arkisin työaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Linjaesimies / Mikkelin tehdas” 22. huhtikuuta 2018 mennessä. Työhaastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän täytämme mahdollisimman nopeasti.