Haemme myyntipäällikköä

Haemme vakituiseen työsuhteeseen MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan myyntitiimiämme. Ensisijainen työpiste on Nurmijärven, Vierumäen tai Turun toimipaikka.

Vastaat betonielementtimyynnistä toimitila-, teollisuus- ja asuinrakennuskohteisiin yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Pääset hoitamaan pitkäaikaisia arvokkaita asiakassuhteitamme ja solmimaan uusia yhteistyökumppanuuksia. Toimit asiakaslähtöisesti, viestit vakuuttavasti ja haluat kehittyä työssäsi.

Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta ammattitaitoinen myynti- ja laskentatiimimme tukee työssä onnistumisessa. Arvostamme rakennusalan koulutusta ja työkokemusta rakennustyömaalta, suunnittelusta tai elementtiteollisuudesta.

Olemme toimialamme edelläkävijä digitaalisissa palveluissa ja palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla:

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahtavat työkaverit.

Tehtävässäsi raportoit myyntijohtajalle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti projektinhallinnan ja tuotannon kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Betset-yhtiöiden elementtiliiketoiminnan myyntijohtaja Jari Laajala (p. 040 3434 304) arkisin kello 15.00–17.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Myyntipäällikkö” 30. marraskuuta 2020 mennessä.

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä noin 650 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

www.betset.fi