Haemme tuotantoesimiestä Vierumäen tehtaalle!


Nykyisen henkilön siirtyessä eläkkeelle haemme tuotantoesimiestä vakituiseen työsuhteeseen Vierumäen tehtaan viisihenkiseen esimiestiimiimme.

Vierumäen tehtaalla valmistamme vaaka- ja patterimuoteilla seinätuotteita, parvekkeita, hissikuiluja, ontelo- ja kuorilaattoja ja pilareita sekä sopimuksen mukaan valmisbetonia isommissa erissä.

Tehtäviisi kuluu:

  • päivittäiset työnjohdolliset tehtävät
  • turvallisuuden ja laadun valvonta ja ohjaus
  • projektiseurannan päivittäminen ja yhteydenpito työmaihin
  • toiminnan kehittäminen jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti
  • toisten tuotantoesimiesten tukeminen ja sijaistaminen sekä tilanteen mukaan tehdaspäällikön avustaminen
  • tehtävänkuvaa on mahdollista jonkin verran muotoilla osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa (rakennus)teknistä koulutusta ja/tai työkokemusta rakennustuoteteollisuudesta
  • kokemusta esihenkilötehtävistä ja kykyä ohjata toimintaa tuotannon tavoitteiden saavuttamiseksi
  • aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä

Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Reagoit nopeasti muutoksiin ja toimit vastuullisesti ja joustavasti poikkeustilanteissa. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja pystyt viestimään myös englanniksi (muu kielitaito eduksi).

Tehtävässäsi raportoit tehdaspäällikölle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden esimiesten kanssa. Työ on joustavaa päivätyötä ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin kello 6.00 ja 18.00 välille.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahtavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Jarmo Puoliväli (p. 040 3434 377) tiistaisin 4, 11, 18 ja 25.07.2023 kello 10.00–12.00 ja lisäksi myös sähköpostitse (jarmo.puolivali@betset.fi) voi olla yhteydessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Tuotantoesimies” 30. heinäkuuta 2023 mennessä. Haastattelemme potentiaaliset ehdokkaat elokuussa ja tehtävässä aloitus on syys-lokakuussa sopimuksen mukaan.

 

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset on toimialan edelläkävijä digitaalisissa palveluissa, jossa palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä 600 henkilöä ja yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 146 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kyyjärvellä, Mikkelissä, Nummelassa, Nurmijärvellä, Paraisilla, Turussa ja Vierumäellä.