Oletko sinä meidän uusi henkilöstöpäällikkö?

Nykyisen henkilön siirtyessä uusiin tehtäviin haemme henkilöstöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen osaksi henkilöstö- ja viestintätiimiämme.

Betset on suomalainen betonisia valmisosia ja valmisbetonia valmistava perheyritys. Yli 70 vuoden kokemus on hionut meistä alamme erikoisosaajan ja menestyksemme takana on paitsi ammattitaitoinen henkilöstömme myös jatkuva halu kehittyä ja olla edelläkävijä. Meitä betsetiläisiä työskentelee 650 ympäri Suomen yhdeksällä paikkakunnalla.

Tehtäviisi kuuluu:

  • työkykyjohtaminen ja esimiesten tuki päivittäisissä työterveysasioissa
  • vastuu henkilöstön kehittämisen prosesseista
  • koulutusten suunnittelu ja organisointi
  • erilaiset hallinnolliset tehtävät

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa tutkintoa ja 3–5 vuoden työkokemusta henkilöstötehtävistä
  • kokemusta yhteistyöstä työterveyshuollon ja eläkevakuutusyhtiön kanssa
  • vahvoja vuorovaikutus, yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
  • kokemus yhteistyöstä vuokratyöyritysten kanssa on etu mutta ei välttämätöntä

Sinulla on halu ja kyky toimia usean toimipisteen organisaatiossa, jossa myös tukitoiminnot on maantieteellisesti hajautettu. Hallitset ja ymmärrät suuria kokonaisuuksia, mutta osaat paneutua myös yksittäiseen asiaan kokonaisvaltaisesti tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tehtävässä on laaja etätyömahdollisuus eikä se ole toimipaikkasidonnainen. Työ edellyttää keskimäärin yhden matkustuspäivän per viikko Betset-yhtiöiden paikkakunnille. Työaika on liukuva ja työskentelemme joustavasti työtilanteen mukaan.

Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta tuemme toisiamme työssä onnistumisessa. Tehtävässäsi raportoit henkilöstöjohtajalle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti tuotannon esimiesten kanssa.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahtavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Jouko Vähätalo (p. 040 3434 313) arkisin työaikana (varmimmin tavoitettavissa 28.–30.12.2021 kello 10.00–12.00 ja 13.00–15.00).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Henkilöstöpäällikkö” 5. tammikuuta 2022 mennessä. Työhaastattelut pidämme terveysturvallisesti Nurmijärven toimipaikassa erillisessä kokoustilassa 10.–14.01.2022.

 

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset on toimialan edelläkävijä digitaalisissa palveluissa ja palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut  henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä 650 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on 125 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.