Kunnossapidossa avoimia työpaikkoja

Haemme kahta kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Nurmijärven toimipisteeseemme.

Betset on suomalainen betonituotteita valmistava perheyritys. Yli 70 vuoden kokemus on hionut meistä alamme erikoisosaajan ja menestyksemme takana on paitsi ammattitaitoinen henkilöstömme, myös jatkuva halu kehittyä ja olla alamme edelläkävijä. Meitä betsetiläisiä on yli 620 ja toimimme ympäri Suomea yhdeksällä eri toimipaikalla.

Olet etsimämme henkilö, jos nautit ongelmanratkaisusta ja sormesi syyhyävät kunnostamaan rikkoutuneita ja huollettavia tuotannon koneita ja laitteita. Kestät painetta ja muuttuvia tilanteita sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työ on vuorotyötä aamu- ja iltavuorossa ja ensisijainen toimipaikka on Nurmijärvi. Kunnossapitoasentajana olet osa kunnossapitotiimiä ja raportoit kunnossapitopäällikölle.  Tarjolla on itsenäinen ja monipuolinen työnkuva, jossa pääset haastamaan itseäsi.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen mekaanisesta kunnossapidosta, metallialan mekaniikasta, hydrauliikasta tai sähköpuolen asennuksista. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi meillä on monipuoliset työsuhde-etuudet ja ennen kaikkea mukava työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Paavo Lahtinen arkisin työaikana p. 040 3434 372.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Kunnossapitoasentaja” 13. huhtikuuta 2022 mennessä.  Haethan pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien osaajien löydyttyä.

 

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset on toimialan edelläkävijä digitaalisissa palveluissa ja palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut  henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä 620 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on 123 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.