Lasse Happonen Betset Oy:n toimitusjohtajaksi

Lasse Happonen on kutsuttu Betset Oy:n toimitusjohtajaksi elokuun alusta alkaen. Happonen on pitkän linjan betonituoteteollisuuden ammattilainen, johtaja ja yrittäjä, joka edellisessä tehtävässään perustajayrittäjänä ja toimitusjohtajana vastasi Finninnon Suomen ja Venäjän liiketoiminnoista.

”Uudistuminen ja muutos sekä asiakkaidemme arvostaminen ja luotettavuus ovat teemoja, joiden parissa olemme saaneet tehdä töitä jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Kehittyminen ja uudistuminen ovat mahdollistaneet menestymisemme haastavalla ja suhdanneherkällä toimialalla. Lassen tulo vahvistaa liiketoimintaosaamistamme sekä Suomessa että Venäjällä ja mahdollistaa organisaatiokulttuurin kehittämisen konsernitasolla.”, kertoo Betset Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Löytönen

Lasse Happonen tulee toimimaan tiiviissä vuoropuhelussa sidosryhmiemme kanssa kartoittamalla toimintaympäristöä sekä operatiivisena johtajana johtoryhmän jäsenenä. Hän toimii myös Zao Betsetin hallituksen jäsenenä.

”Asialleen omistautuneiden ihmisten työote ja innostus tekivät minuun Betsetissä vaikutuksen. Asiakkaiden luottamus on ansaittu pitkäjänteisellä arjen tekemisellä. Haluamme olla tunnettuja ammatillisesta osaamisestamme, tuntea asiakkaidemme tarpeita ja mahdollistaa innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden rakentamiseen”, kertoo Lasse Happonen.

Lisätietoja:

Hannu Löytönen, hallituksen puheenjohtaja, teollisuusneuvos, puhelin 040 3434 301 tai sähköposti hannu.loytonen@betset.fi