Oletko sinä uusi palkanlaskijamme?

Nykyisen henkilön siirtyessä uusiin haasteisiin haemme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen seitsemänhenkiseen henkilöstö- ja viestintätiimiimme, mikä vastaa keskitetysti Betset-yhtiöiden henkilöstö- ja palkkahallinnosta sekä viestinnästä ja markkinoinnista.

Palkkahallintomme vastaa noin 300 tuntipalkkaisen ja 100 kuukausipalkkaisen palkanlaskennasta. Palkkahallinnon tiimissä työskentelee kaksi palkanlaskijaa ja työtä ohjaa myös HRIS- ja työsuhde­asiantuntija. Käytössämme on Sonet Premium -palkanlaskentaohjelma ja eKansio-työajanseuranta-järjestelmä.

Tehtäviisi kuluu:

  • palkka-aineistojen käsittely
  • työehtosopimusten tulkinta
  • tunti- ja kuukausipalkkojen laskenta
  • hakemusten käsittely, tilastointi ja tilitykset, raportointi ja arkistointi
  • tilanteen mukaan avustavat henkilöstöhallinnon tehtävät

Toivomme sinulta:

  • kokemusta palkanlaskennasta tai taloushallinnollisista tehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kiinnostusta palkanlaskentaan
  • tietoteknistä osaamista (erityisesti MS Office / Excel)
  • pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
  • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta

 

Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Viestit sujuvasti suomeksi (muu kielitaito on etu muttei välttämätöntä) ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti tuotannon esimiesten kanssa.

Sinulla on halu ja kyky toimia usean toimipisteen organisaatiossa, jossa myös tukitoiminnot on maantieteellisesti hajautettu. Tehtävässä on laaja etätyömahdollisuus eikä se ole siis toimipaikka­sidonnainen. Työaika on liukuva ja työskentelemme joustavasti työtilanteen mukaan.

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi. Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahtavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin työaikana HRIS- ja työsuhdeasiantuntija Sini Granlund (p. 040 3434 332) ja henkilöstöjohtaja Jouko Vähätalo (p. 040 3434 313).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Palkanlaskija” 16. heinäkuuta 2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, haastattelemme potentiaaliset ehdokkaat heinäkuussa ja tehtävässä aloitus on elokuussa sopimuksen mukaan.

 

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset on toimialan edellä­kävijä digitaalisissa palveluissa, jossa palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä 600 henkilöä ja yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 146 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kyyjärvellä, Mikkelissä, Nummelassa, Nurmijärvellä, Paraisilla, Turussa ja Vierumäellä.