Olemme tarttuneet varotoimiin tartuntojen ehkäisemiseksi

Haluamme olla turvallinen ja terveellinen työpaikka kaikissa olosuhteissa ja sen vuoksi seuraamme ja noudatamme tiiviisti viranomaisten ja työterveyshuollon ohjeita, sekä laadimme omia ohjeita ja rajoituksia, joilla pyrimme ennalta ehkäisemään koronaviruksen leviämistä mahdollisimman tehokkaasti.

Olemme ohjeistaneet ulkomailta palaavia työntekijöitämme, sekä antaneet ohjeet, mikäli tartuntaa olisi syytä epäillä. Hygieniavaatimuksiamme on myös nostettu, sekä matkustuskiellot ja etätyöohjeistukset on annettu. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa.

Tällä hetkellä työhön liittyvä matkustaminen ulkomaille on kielletty. Osallistumme neuvotteluihin ensisijaisesti puhelimitse tai videoyhteyksien avulla. Välttämättömissä tapaamisissa noudatamme omia tai yhteistyökumppanimme ohjeita koronavirukselta suojautumisessa.

Vaikutukset tuotantoon ja betonielementtitoimituksiin

Toistaiseksi koronavirus ei ole vaikuttanut tuotantoomme, eikä toimitusaikatauluihimme. Pyrimme edellä mainituin keinoin pitämään tuotantomme normaalisti toiminnassa. Mikäli taudin leviäminen aiheuttaisi häiriötilanteen, tiedotamme niistä välittömästi.