Uusimaa – töitä betoniasemalla

Haemme BETONIASEMANHOITAJAA / BETONIASEMAN ESIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle. Tehtävänkuva tarkentuu osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan.

Betoniasemillamme valmistamme betonia oman elementtituotantomme lisäksi myös myyntiin yritys- ja yksityisasiakkaille. Ensisijaisen työntekopaikkasi lisäksi olet valmis työskentelemään myös muilla Uudenmaan betoniasemilla tilanteen ja tarpeen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • betonimassan valmistaminen
  • laadunvalvonta tehtaalla ja tarvittaessa myös asiakkaan luona
  • betoniaseman yleiset huolto- ja kunnossapitotehtävät sekä tarvittaessa pyöräkuormaajan käyttö
  • tilausten vastaanottamista ja ajojärjestelyjä sekä tarvittaessa laskutuksen tekemistä
  • mahdollisesti myös esimiestehtävät

Toivomme sinulta:

  • vähintään muutaman vuoden kokemusta betonialan tehtävistä
  • betonimylläri ja -laboranttikurssin suorittaminen on eduksi (muttei ole välttämätön)
  • olet tarkka, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja joustava
  • asiakaspalvelutyö on sinulle luontevaa ja viestit sujuvasti suomeksi
  • ajokortti ja liikkumismahdollisuus omalla autolla on eduksi

Työ on pääsääntöisesti joustavaa päivätyötä ja tarvittaessa työskentelemme myös iltaisin ja viikon­loppuisin työtilanteen mukaan.

Tarjoamme näköalapaikan rakennustuoteteollisuudessa ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on monipuoliset työsuhde-etuudet ja mukava työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Betset-yhtiöiden valmisbetonimyynnistä sekä kuljetus-ja pumppaus­liiketoiminnasta vastaava johtaja Jari Tast (p. 040 3434 395) arkisin työaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Betoniasemanhoitaja / Betoniaseman esimies” 25. syyskuuta 2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

 

 

Vuonna 1950 perustettu Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset on toimialan edelläkävijä digitaalisissa palveluissa, jossa palveluympäristömme Betset Linker yhdistää tilaajan, suunnittelijan ja betonielementtituotantomme täysin uudella tavalla. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä 620 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on 123 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

www.betset.fi

Betsetin valmisbetoni – YouTube